Gratis verzending vanaf 50 euro

Verkoopsvoorwaarden

1. Het aanbod en jouw bestelling

 1. We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kan kopen. En natuurlijk wat het kost en of je het kan ruilen. Foutje op de productpagina? Daar mag je ons natuurlijk aan houden. Behalve dan wanneer het outje duidelijk een blunder is van iemand die zijn koffie nog niet op heeft en per ongeluk een paar nullen te weinig intikt (stel dat, hé), en je dat van tevoren had kunnen weten.
 2. Je bestelling is compleet en onze overeenkomst definitief zodra de uitgever van je krediet- of debetkaart ons bevestigt dat de transactie is goedgekeurd. We aanvaarden Bancontact, MasterCard, overschrijving en contant. Weigert de uitgever van je kaart je betaling, dan wordt je pakje mogelijk later of niet geleverd. Bestellingen zonder geldige betaling kunnen we namelijk niet verwerken.
 3. Om een product te kopen, voeg je het product toe aan je winkelmandje. Daarna vul je je contact- en facturatiegegevens in. Vervolgens kies je je wijze van levering: bezorging op je gekozen adres, opsturen naar het door jou gekozen afhaalpunt. In de laatste stap krijg je een overzichtspagina, aanvaard je onze algemene voorwaarden en bevestig je je betaling door het drukken op de bestelknop 'Ik ga bestellen'. Als je deze stappen hebt doorlopen, is je aankoop definitief.

2. Herroepingsrecht

 1. Soms werkt het gewoon niet tussen jou en je product. In dat geval kan je het product binnen de 30 dagen na ontvangst terugsturen. Anders worden jullie er allebei niet gelukkig van. We sturen je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen de 3 dagen terug.
 2. Als we je product nog niet hebben teruggekregen en ook geen bewijs hebben dat je het hebt teruggezonden, mogen we wachten met de terugbetaling. Zo blijft het een gelijke oversteek.
 3. Pak je pakje uit en bekijk het product aan alle kanten. Ben je er niet blij mee? Ga er dan niet mee koken, spelen, zwemmen of iets anders waarvan je zelf niet zou willen dat iemand anders dat vóór jou gedaan heeft met je aankoop. Doe je dat wel, dan kan het zijn dat je minder geld voor het product terugkrijgt.
 4. Heb je binnen de 30 dagen aangegeven dat je je bestelling terug wilt sturen? Dan doen wij dit:
  • we sturen je een bevestiging van je aanvraag;
  • we sturen je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen de 3 dagen terug

3. De prijs

 1. Daar zijn we altijd eerlijk over, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
 2. Prijzen zijn inclusief btw.
 3. Normale verzending vanaf 50€ is gratis.

Schijf u ook in voor onze nieuwsbrief !

Als u ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief brengen wij u als eerste per mail op de hoogte van interessante aanbiedingen.

U bepaalt zelf hoe frequent u aanbiedingen wenst te ontvangen: dagelijks, wekelijks of maandelijks.

Nu inschrijven

Om je van dienst te kunnen zijn via onze webshop maken wij gebruik van cookies.Ik ga akkoord