bye bye bubbles copter

bye bye bubbles copter

Je kan natuurlijk je kindje een bellenblaaspotje geven waarmee ze zeepsop bellen kunnen blazen, maar je kan ze ook deze prachtige bellenblaas helikopter geven. In de Bye bye bubbles serie vind je verschillende, niet alledaagse bellenblaas artikelen. Deze bellenblaas helikopter heeft een grote fles zeepsop, die aan het helikopterplatform bevestigd zit. Op het platform staat een helikopter die metershoog de lucht in schiet wanneer je aan het trekkoord trekt. De helikopter staat met de poten op het plateau in de zeepsop. Doordat deze omhoog schiet wordt de helikopter gevolgd door een sliert met zeepsopbellen. Dit is weer eens wat anders dan gewoon bellen blazen!

De bellenblaas artikelen van bye bye bubbles zijn heel leuk om cadeau te geven tijdens een kinderfeestje, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid. Bye bye bubbles is door summertoys ontwikkeld en geeft een extra dimensie aan bellenblazen. Je hoeft bij deze producten namelijk niet meer zelf te blazen… Deze leuke bellenblaas helikopter wordt gelanceerd wanneer jij aan het trekkoord trekt. Wanneer de helikopter metershoog de lucht in schiet ontstaan tientallen felgekleurde zeepbellen in een sliert er achter aan.

Merk Bye bye bubbles
Aanbevolen minimum leeftijd 3 jaar
Gewicht in gr. 230
   
4,55
Aantal :
Bestellen
bye bye bubbles copter

Schijf u ook in voor onze nieuwsbrief !

Als u ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief brengen wij u als eerste per mail op de hoogte van interessante aanbiedingen.

U bepaalt zelf hoe frequent u aanbiedingen wenst te ontvangen: dagelijks, wekelijks of maandelijks.

Nu inschrijven

Om je van dienst te kunnen zijn via onze webshop maken wij gebruik van cookies.Ik ga akkoord